Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nilugui MiraSol
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Alpire passt de bal met de wreef. Quintero is nu in balbezit. Quintero haalt uit met een fantastische trap. Martiñones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nilugui - MiraSol 0:1

5e minuut.
Quintero probeert de bal aan de voet te houden. Quercini met een sublieme pass. Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nilugui - MiraSol 1:1

25e minuut.
Nocetti heeft problemen om de bal te vangen. Carral rent richting de bal. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero haalt uit met een fantastische trap. Martiñones probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscayzacú rent richting de bal. Salvat begaat een overtreding. Salvat krijgt een gele kaart. Biscayzacú moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Biscayzacú kan niet meer verder spelen. Yarza komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi passt de bal met de wreef. Salvat probeert de bal met de borst te controleren. Yarza is nu in balbezit. Yarza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nilugui - MiraSol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nilugui 44%, MiraSol 56%.
Nilugui - MiraSol 2:1

60e minuut.
Pippo met een sublieme pass. Rotela is nu in balbezit. Met opzet legt Pippo zijn tegenspeler op de grond. Pippo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nocetti rent richting de bal. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paez geeft een hoge lob. Yarza rent richting de bal. Yarza passt de bal in één keer door. Quercini rent richting de bal. Quercini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nilugui 46%, MiraSol 54%.
Nilugui - MiraSol 2:1