Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odontologia Club Nacional de Futsal
433 111 Tactiek spide8
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Dačić met een sublieme pass. Zelinka is nu in balbezit. Zelinka speelt de bal door. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinka passt de bal met de wreef. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Asensio López heeft problemen om de bal te vangen. Tămâie bokst de bal weg.

9e minuut.
Střihavka heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka speelt de bal door. Landa is nu in balbezit. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zelinka rent richting de bal. Zelinka passt de bal zonder na te denken. Střihavka is nu in balbezit. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:1

16e minuut.
Panucci rent richting de bal. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Chery rent richting de bal. Chery schiet op doel. Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:2

29e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinka passt de bal zonder na te denken. Dačić speelt de bal door. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:3

34e minuut.
Ruviaro rent richting de bal. Zelinka onderschept slim de pass. Zelinka passt de bal met de wreef. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dačić onderschept slim de pass. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal met de wreef. Chery is nu in balbezit. Chery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Dačić met de inworp. Zelinka probeert naar een medespeler te passen. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru geeft de bal voor. Střihavka rent richting de bal. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap. Tămâie bokst de bal weg. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 70%, Club Nacional de Futsal 30%.
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:4

48e minuut.
Panucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinka verovert de bal door een tackle van achteren. Zelinka passt de bal zonder na te denken. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Contreras rent richting de bal. Panucci onderschept slim de pass. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucci onderschept slim de pass. Panucci geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel. Asensio López probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gloor komt het veld opgelopen. Caillot komt het veld opgelopen. Eremia komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dačić verovert de bal door een tackle van achteren. Dačić geeft een hoge lob. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Landa geeft een lange en hoge pass. Střihavka kopt de bal weg. Chery is nu in balbezit. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:5

73e minuut.
Panucci is nu in balbezit. Chery onderschept slim de pass. Chery passt de bal zonder na te denken. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka geeft een hoge lob. Panucci heeft problemen om de bal te vangen. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Chery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 76%, Club Nacional de Futsal 24%.
Odontologia - Club Nacional de Futsal 0:6