Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANYA32 Atlético Arsenal
Normal Tactiek la serruchadora
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Orliński geeft een hoge lob. Cocio kopt de bal weg. Daar is Filardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer rent richting de bal. Urferer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer met een sublieme pass. Araújo Pena kan de bal niet met de borst controleren. Ruggi rent richting de bal. Araújo Pena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Filardi rent richting de bal. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena speelt de bal door. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Urferer is nu in balbezit. Urferer geeft de bal voor. Daar is Martiñones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:1

13e minuut.
Bacchetta is nu in balbezit. Urferer is nu in balbezit. Urferer geeft de bal voor. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński passt de bal met de wreef. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi haalt uit met een fantastische trap. Ciz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:2

20e minuut.
Urferer rent richting de bal. Filardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urferer raakt geblesseerd tijdens het duel. Mydło met een snel genomen vrije trap. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer passt de bal in één keer door. Daar is Araújo Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Arbiza rent richting de bal. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec speelt de bal door. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Surowiec geeft een lange en hoge pass. Ciz kopt de bal weg. Ruggi rent richting de bal. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bertolini geeft de bal voor. Martiñones is nu in balbezit. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. Poggio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:3

39e minuut.
Klungelig pakt Ruggi de bal. Szczepek speelt de bal door. Urferer is nu in balbezit. Urferer geeft een lange en hoge pass. Chełmiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Urferer kopt de bal weg. Daar is Araújo Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena geeft de bal voor. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poggio bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szczepek rent richting de bal. Szczepek passt de bal met de wreef. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szczepek geeft een hoge lob. Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal zonder na te denken. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANYA32 84%, Atlético Arsenal 16%.
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:3

46e minuut.
Mydło speelt de bal door. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek speelt de bal door. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:4

49e minuut.
Inworp. Urferer met een snelle inworp. Szczepek speelt de bal door. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ruggi passt de bal zonder na te denken. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Surowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araújo Pena kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Martiñones speelt de bal door. Daar is Orliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orliński passt de bal in één keer door. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:5

55e minuut.
Arandia speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ciz de bal onder controle te krijgen. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. Ciz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:6

55e minuut.
Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena probeert naar een medespeler te passen. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Araújo Pena geeft de bal voor. Klungelig pakt Arandia de bal. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi rent richting de bal. Ruggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Martiñones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbiza is nu in balbezit. Ruggi maakt een afschuwelijke overtreding. Ruggi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek speelt de bal door. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:7

68e minuut.
Martiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec geeft een hoge lob. Chełmiński kan de bal niet met de borst controleren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Araújo Pena kopt de bal weg. Daar is Ciz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:8

73e minuut.
Ruggi met een sublieme pass. Ciz is nu in balbezit. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Poggio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:9

74e minuut.
Montecinos speelt de bal door. Cocio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:10

76e minuut.
Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec geeft de bal voor. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena schiet op doel. Poggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:11

76e minuut.
Arandia rent richting de bal. Chełmiński onderschept slim de pass. Ciz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński onderschept slim de pass. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Poggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bacchetta rent richting de bal. Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer geeft de bal voor. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:12

81e minuut.
Surowiec passt de bal in één keer door. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena passt de bal in één keer door. Chełmiński probeert de bal met de borst te controleren. Chełmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:13

86e minuut.
Urferer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena probeert naar een medespeler te passen. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Poggio bokst de bal weg. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:14

88e minuut.
Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Araújo Pena rent richting de bal. Ruggi met een sublieme pass. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:15

89e minuut.
Ciz geeft een lange en hoge pass. Urferer kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramírez de bal. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANYA32 81%, Atlético Arsenal 19%.
MANYA32 - Atlético Arsenal 0:15