Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer olimpi Nilugui
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Quercini kopt de bal weg. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Martiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Nilugui 1:0

14e minuut.
Zanelli rent richting de bal. Semperena is nu in balbezit. Zanelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanelli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Carral is nu in balbezit. Faral onderschept slim de pass. Faral passt de bal in één keer door. Gordillo rent richting de bal. Gordillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Semperena geeft een lange en hoge pass. Faral is nu in balbezit. Faral passt de bal in één keer door. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Faral is nu in balbezit. Faral passt de bal met de wreef. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. Bérgolo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Nilugui 2:0

45e minuut.
Bérgolo rent richting de bal. Faral verovert de bal door een tackle van achteren. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpi 41%, Nilugui 59%.
Bayer olimpi - Nilugui 2:0

46e minuut.
Avelino rent richting de bal. Avelino passt de bal zonder na te denken. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faral bereikt de bal nog maar net als eerste. Faral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Avelino met een sublieme pass. Quercini rent richting de bal. Quercini probeert naar een medespeler te passen. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Perrone trapt de bal weg. Carral kopt de bal weg. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap. Perrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Nilugui 2:1

68e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Quercini kopt de bal weg. Acher rent richting de bal. Faral verovert de bal door een tackle van achteren. Faral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanelli met de inworp. Yarza geeft de bal voor. Quercini probeert naar een medespeler te passen. Aqarapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Perrone trapt de bal weg. Faral kopt de bal weg. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Martiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Nilugui 3:1

75e minuut.
Paez passt de bal in één keer door. Carral rent richting de bal. Met opzet legt Britez zijn tegenspeler op de grond. Carral roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carral kan niet meer verder spelen. Siri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Aqarapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribera rent richting de bal. Ribera passt de bal zonder na te denken. Zanelli is nu in balbezit. Zanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pippo geeft de bal voor. Gard kopt de bal weg. Quercini rent richting de bal. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Nilugui 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpi 55%, Nilugui 45%.
Bayer olimpi - Nilugui 3:2