Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiraSol Naranja Mecáninca FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Zanchetta schiet op doel. Vera kopt de bal weg. Marticorena probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cadima zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Nocetti de bal. Zanchetta onderschept slim de pass. Zanchetta passt de bal zonder na te denken. Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Salvat probeert de bal aan de voet te houden. Cranchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranchi schiet op doel. Tucci bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rognoni met een snelle inworp. Formeliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formeliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Formeliano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reznik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiraSol 60%, Naranja Mecáninca FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiraSol - Naranja Mecáninca FC 0:0

51e minuut.
Amurrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amurrio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stirling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Formeliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanchetta is nu in balbezit. Nocetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanchetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanchetta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiraSol - Naranja Mecáninca FC 0:1

60e minuut.
Formeliano kopt de bal weg. Daar is Alpire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amurrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cadima met de inworp. Salvat probeert naar een medespeler te passen. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rotela rent richting de bal. Cranchi rent richting de bal. Rotela begaat een overtreding. Rotela krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocetti met een sublieme pass. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Reznik onderschept slim de pass. Velázquez rent richting de bal. Reznik onderschept slim de pass. Zanchetta rent richting de bal. Zanchetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Adinolfi de bal. Cadima rent richting de bal. Cadima speelt de bal door. Reznik is nu in balbezit. Reznik haalt uit met een fantastische trap. Tucci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiraSol 51%, Naranja Mecáninca FC 49%.
MiraSol - Naranja Mecáninca FC 0:1