Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Geas Odontologia
Normal Tactiek 433 plus
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 27
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Plougmand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taškić de bal. Taškić passt de bal zonder na te denken. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlle geeft een lange en hoge pass. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bahamontes verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamontes speelt de bal door. Taškić speelt de bal door. Carrier rent richting de bal. Carrier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrutka met een snelle inworp. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Odontologia 0:1

43e minuut.
Panucci probeert naar een medespeler te passen. Bahamontes rent richting de bal. Tamayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamayo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 66%, Odontologia 34%.
Deportivo Geas - Odontologia 0:1

46e minuut.
Carrier speelt de bal door. Batlle rent richting de bal. Met opzet legt Caillot zijn tegenspeler op de grond. Caillot krijgt een gele kaart. Batlle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Batlle kan niet meer verder spelen. Cortazzo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrutka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamayo is nu in balbezit. Ruviaro onderschept slim de pass. Ruviaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucci onderschept slim de pass. Panucci probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Dos Santos komt het veld opgelopen. Gloor komt het veld opgelopen. Dzięgielewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hrutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro met een sublieme pass. Gloor is nu in balbezit. Gloor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Odontologia 0:2

81e minuut.
Dos Santos geeft een hoge lob. Bahamontes is nu in balbezit. Bahamontes geeft de bal voor. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Etulain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 63%, Odontologia 37%.
Deportivo Geas - Odontologia 0:2