Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A La Rinconada Club Social Dardorland
451 Tactiek 1-2-2-2-1-2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Pukkawet passt de bal met de wreef. Witsel rent richting de bal. Witsel passt de bal in één keer door. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pukkawet rent richting de bal. Pukkawet passt de bal met de wreef. Witsel speelt de bal door. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dainese kan de bal niet met de borst controleren. Brienza is nu in balbezit. Mercedes speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Lalinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Riley is nu in balbezit. Riley passt de bal zonder na te denken. Mojica rent richting de bal. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:1

9e minuut.
Brienza passt de bal met de wreef. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claure bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Riley passt de bal zonder na te denken. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček met een sublieme pass. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Witsel probeert de bal met de borst te controleren. Mojica rent richting de bal. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel draait met de bal, schiet en ... Lalinde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Dainese bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Alonso trapt de bal weg van het doel. Dainese kopt de bal weg. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:2

19e minuut.
Pukkawet passt de bal zonder na te denken. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček schiet op doel. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:3

23e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Mercedes rent richting de bal. Mercedes speelt de bal door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lalinde trapt de bal weg van het doel. Dainese kopt de bal weg. Brian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witsel is nu in balbezit. Witsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Mojica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:4

31e minuut.
Mojica met een harde bal richting middenveld. Dainese bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada begaat een overtreding. Quesada krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Brienza kopt de bal weg. Pukkawet rent richting de bal. Pukkawet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šantrůček de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojica is nu in balbezit. Witsel onderschept slim de pass. Witsel draait met de bal, schiet en ... Lalinde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:5

38e minuut.
Cesar probeert naar een medespeler te passen. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:6

40e minuut.
Cesar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Claure de bal. Witsel probeert naar een medespeler te passen. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... Lalinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:7

42e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček passt de bal in één keer door. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A La Rinconada 78%, Club Social Dardorland 22%.
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:7

47e minuut.
Witsel geeft een lange en hoge pass. Riley rent richting de bal. Riley passt de bal in één keer door. Šantrůček heeft problemen om de bal te vangen. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Solans kan de bal niet met de borst controleren. Riley onderschept slim de pass. Riley passt de bal met de wreef. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesar probeert naar een medespeler te passen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Claure begaat een overtreding. Claure krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley rent richting de bal. Riley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:8

61e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. Balík is nu in balbezit. Balík geeft de bal voor. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal in één keer door. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:9

69e minuut.
Šantrůček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riley de bal. Riley probeert naar een medespeler te passen. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Witsel maakt een snoekduik en kopt de bal. Lalinde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:10

69e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Brienza met een sublieme pass. Daar is Olivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel draait met de bal, schiet en ... Lalinde bokst de bal weg.

72e minuut.
Mercedes geeft een lange en hoge pass. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček geeft een lange en hoge pass. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes haalt uit met een fantastische trap. Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel. Lalinde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:11

74e minuut.
Klungelig pakt Riley de bal. Riley passt de bal met de wreef. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček geeft een hoge lob. Witsel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cesar probeert naar een medespeler te passen. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel onderschept slim de pass. Witsel schiet op doel. Lalinde probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:12

79e minuut.
Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza passt de bal in één keer door. Cesar speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cesar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Riley met een sublieme pass. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Riley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pukkawet geeft een lange en hoge pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ... Lalinde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:13

83e minuut.
Riley onderschept slim de pass. Riley geeft een hoge lob. Šantrůček kopt de bal weg. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pukkawet onderschept slim de pass. Pukkawet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cesar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witsel is nu in balbezit. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witsel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:14

87e minuut.
Šantrůček is nu in balbezit. Mercedes speelt de bal door. Cesar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Witsel de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A La Rinconada 81%, Club Social Dardorland 19%.
C.A La Rinconada - Club Social Dardorland 0:15