Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumanji FC Gas United F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Morandi speelt de bal door. Bernardi is nu in balbezit. Vasconcellos is nu in balbezit. Bernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Luján is nu in balbezit. Morandi verovert de bal door een tackle van achteren. Morandi speelt de bal door. Bernardi rent richting de bal. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - Gas United F.C 1:0

35e minuut.
Morandi probeert naar een medespeler te passen. Baptista met een sublieme pass. Zuasnabar geeft een hoge lob. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 40%, Gas United F.C 60%.
Jumanji FC - Gas United F.C 1:0

48e minuut.
Baillo kopt de bal weg. Risso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - Gas United F.C 2:0

54e minuut.
Risso verovert de bal door een tackle van achteren. Baillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernasconi rent richting de bal. Bernasconi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - Gas United F.C 3:0

60e minuut.
Barrero geeft een hoge lob. Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi schiet op doel. Irusta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - Gas United F.C 4:0

66e minuut.
Baillo speelt de bal door. Bernasconi is nu in balbezit. Bernasconi passt de bal met de wreef. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi schiet op doel. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Luján geeft de bal voor. Barrero rent richting de bal. Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schiavi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Luján onderschept slim de pass. Baillo rent richting de bal. Baillo probeert naar een medespeler te passen. Bernardi rent richting de bal. Bernardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 62%, Gas United F.C 38%.
Jumanji FC - Gas United F.C 4:0