Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Villa Soriano Peña Real
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga geeft de bal voor. Santos kopt de bal weg. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Santos controleert de bal met de borst. Errea is nu in balbezit. Davalos onderschept slim de pass. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Errea is nu in balbezit. Davalos onderschept slim de pass. Davalos passt de bal in één keer door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Davalos rent richting de bal. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mazzei kopt de bal weg. Cadima heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo rent richting de bal. Mazzei rent richting de bal. Mazzei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Errea passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Varela rent richting de bal. Errea rent richting de bal. Errea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cadima onderschept slim de pass. Cadima met een sublieme pass. Aliaga rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuentes de bal onder controle te krijgen. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Mazzei rent richting de bal. Mazzei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Villa Soriano - Peña Real 1:0

38e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal in één keer door. Davalos rent richting de bal. Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Errea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Villa Soriano 54%, Peña Real 46%.
Atlético Villa Soriano - Peña Real 1:0

71e minuut.
Devalois geeft een hoge lob. Fuentes kopt de bal weg. Devalois probeert de bal aan de voet te houden. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Villa Soriano - Peña Real 1:1

77e minuut.
Espíndola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Queirolo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Errea de bal. Santos rent richting de bal. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devalois de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Villa Soriano 51%, Peña Real 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Villa Soriano - Peña Real 1:1