Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Truco FC Club Social Dardorland
Normal Tactiek 1-2-2-2-1-2
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten excellent
hopeless Passen very good
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Mercedes passt de bal met de wreef. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dorn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:1

4e minuut.
Riley geeft een lange en hoge pass. Šantrůček kopt de bal weg. Daar is Dorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ... Abalde bokst de bal weg. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:2

6e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes passt de bal met de wreef. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:3

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pukkawet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riley speelt de bal door. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Riley met de inworp. Pukkawet speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:4

14e minuut.
Dorn heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal zonder na te denken. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... Abalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal met de wreef. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:5

22e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dorn de bal. Witsel rent richting de bal. Witsel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorn heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:6

23e minuut.
Lembo met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Witsel onderschept slim de pass. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:7

25e minuut.
Pukkawet geeft een lange en hoge pass. Abalde met een sublieme pass. Cesar kopt de bal weg. Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pukkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkawet passt de bal met de wreef. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dorn trapt de bal weg van het doel. Riley rent richting de bal. Riley geeft een hoge lob. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Witsel draait met de bal, schiet en ... Abalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Šantrůček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantrůček schiet op doel. Abalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:8

28e minuut.
Gaspar speelt de bal door. Lembo is nu in balbezit. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cesar kopt de bal weg. Witsel is nu in balbezit. Witsel passt de bal in één keer door. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Icart rent richting de bal. Riley verovert de bal door een tackle van achteren. Riley geeft een hoge lob. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Riley speelt de bal door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček passt de bal zonder na te denken. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:9

38e minuut.
Dainese bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes met een sublieme pass. Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mercedes passt de bal in één keer door. Witsel rent richting de bal. Witsel passt de bal in één keer door. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 84%, Club Social Dardorland 16%.
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:9

48e minuut.
Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar geeft een hoge lob. Riley speelt de bal door. Witsel probeert de bal met de borst te controleren. Witsel schiet op doel. Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Abalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:10

49e minuut.
Inworp. Riley met de inworp. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Witsel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Riley kopt de bal weg. Mercedes controleert de bal met de borst. Mercedes geeft de bal voor. Klungelig pakt Witsel de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Abalde bokst de bal weg.

56e minuut.
Pukkawet verovert de bal door een tackle van achteren. Pukkawet passt de bal zonder na te denken. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Witsel is nu in balbezit. Witsel schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Guilarte rent richting de bal. Witsel is nu in balbezit. Witsel passt de bal in één keer door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riley zal de hoekschop nemen. Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witsel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:11

61e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes met een sublieme pass. Pukkawet is nu in balbezit. Pukkawet geeft de bal voor. Witsel springt en kopt de bal. Abalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:12

64e minuut.
Riley kopt de bal weg. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal in één keer door. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abalde trapt de bal weg van het doel. Pukkawet kopt de bal weg. Guilarte heeft problemen om de bal te vangen. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guilarte is nu in balbezit. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:13

68e minuut.
Riley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Icart heeft problemen om de bal te vangen. Šantrůček kopt de bal weg. Riley met een sublieme pass. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Witsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:14

71e minuut.
Cesar is nu in balbezit. Cesar probeert naar een medespeler te passen. Mercedes speelt de bal door. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mercedes speelt de bal door. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel speelt de bal door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Abalde bokst de bal weg. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abalde trapt de bal weg van het doel. Riley kopt de bal weg. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... Paal! Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:15

84e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček rent richting de bal. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal met de wreef. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Abalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:16

87e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček passt de bal zonder na te denken. Witsel rent richting de bal. Witsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 79%, Club Social Dardorland 21%.
Viejo Truco FC - Club Social Dardorland 0:17