Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Prado C.A La Rinconada
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 27.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Olivieri rent richting de bal. Olivieri passt de bal in één keer door. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brienza rent richting de bal. Brienza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Prado - C.A La Rinconada 0:1

26e minuut.
Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Prado - C.A La Rinconada 0:2

40e minuut.
Da Rosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brienza rent richting de bal. Brienza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. De Souza verovert de bal door een tackle van achteren. De Souza schiet op doel. Lalinde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Prado 72%, C.A La Rinconada 28%.
Ajax Prado - C.A La Rinconada 0:2

51e minuut.
Solans met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez rent richting de bal. Escobar onderschept slim de pass. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. Larghero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Prado - C.A La Rinconada 0:3

64e minuut.
Solans onderschept slim de pass. Solans speelt de bal door. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Savio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alonso de bal. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mojica de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Da Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Rosa geeft een lange en hoge pass. De Souza met een sublieme pass. Zumarán is nu in balbezit. Zumarán probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Prado 51%, C.A La Rinconada 49%.
Ajax Prado - C.A La Rinconada 0:3