Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keepwalking87 Gas United F.C
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Filomeno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borsari komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Zuasnabar met de inworp. Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacca passt de bal in één keer door. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Gas United F.C 1:0

19e minuut.
Eterovic is nu in balbezit. Eterovic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grumberg de bal. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Monasterio is nu in balbezit. Eterovic verovert de bal door een tackle van achteren. Eterovic passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zuluaga de bal. Zuluaga schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luján. Vacca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ishizawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Risso de bal. Acher is nu in balbezit. Acher passt de bal in één keer door. Vacca is nu in balbezit. Vacca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Gas United F.C 2:0

40e minuut.
Monasterio met een sublieme pass. Risso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acher. Acher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keepwalking87 55%, Gas United F.C 45%.
keepwalking87 - Gas United F.C 2:0

62e minuut.
Monasterio heeft problemen om de bal te vangen. Risso is nu in balbezit. Monasterio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monasterio krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Eterovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga is nu in balbezit. Eterovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keepwalking87 - Gas United F.C 2:1

78e minuut.
Petit heeft problemen om de bal te vangen. Baptista rent richting de bal. Baptista passt de bal met de wreef. Zuasnabar rent richting de bal. Zuasnabar passt de bal met de wreef. Schmidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keepwalking87 61%, Gas United F.C 39%.
keepwalking87 - Gas United F.C 2:1