Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lugano FC Peña Real
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal in één keer door. Rovira rent richting de bal. Revello onderschept slim de pass. Revello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Paparamborda passt de bal in één keer door. Daar is Musto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musto met een sublieme pass. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lugano FC - Peña Real 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lugano FC 45%, Peña Real 55%.
Lugano FC - Peña Real 1:0

65e minuut.
Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarca speelt de bal door. Revello rent richting de bal. Revello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lugano FC - Peña Real 2:0

88e minuut.
Ruotta passt de bal met de wreef. Obelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Revello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Revello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lugano FC 44%, Peña Real 56%.
Lugano FC - Peña Real 2:0