Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tu Voluntad f.c Atlético Villa Soriano
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


30e minuut.
Davalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordán bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalos begaat een overtreding. Jordán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jordán kan niet meer verder spelen. Chiffone komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De Los Ríos is nu in balbezit. Ferrufino is nu in balbezit. De Los Ríos is nu in balbezit. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Voluntad f.c - Atlético Villa Soriano 1:0

43e minuut.
Savio geeft een hoge lob. De Los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Los Ríos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Los Ríos kan niet meer verder spelen. Barilko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Voluntad f.c 58%, Atlético Villa Soriano 42%.
Tu Voluntad f.c - Atlético Villa Soriano 1:0

53e minuut.
Savio verovert de bal door een tackle van achteren. Savio geeft de bal voor. Masnik kopt de bal weg. Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Abalde is nu in balbezit. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Mazzei met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Puglia onderschept slim de pass. Puglia probeert naar een medespeler te passen. Savio rent richting de bal. Mazzei verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tu Voluntad f.c - Atlético Villa Soriano 1:1

82e minuut.
Mazzei passt de bal in één keer door. Queirolo is nu in balbezit. Masnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Voluntad f.c 57%, Atlético Villa Soriano 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tu Voluntad f.c - Atlético Villa Soriano 1:1