Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A La Rinconada Viejo Truco FC
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Olivieri probeert naar een medespeler te passen. Solans is nu in balbezit. Jándula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jándula krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Solans raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brienza rent richting de bal. Brienza met een sublieme pass. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 1:0

13e minuut.
Icart geeft een lange en hoge pass. Olivieri rent richting de bal. Olivieri probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 2:0

15e minuut.
Piendibene rent richting de bal. Olivieri onderschept slim de pass. Olivieri speelt de bal door. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Piendibene de bal. Brienza onderschept slim de pass. Brienza passt de bal in één keer door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abalde trapt de bal weg. Brienza rent richting de bal. Brienza probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Abalde bokst de bal weg.

29e minuut.
Claure passt de bal met de wreef. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 3:0

38e minuut.
Ezquerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A La Rinconada 36%, Viejo Truco FC 64%.
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 4:0

64e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Claure verovert de bal door een tackle van achteren. Claure probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 5:0

70e minuut.
Icart rent richting de bal. Brian rent richting de bal. Brian met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza passt de bal in één keer door. Quesada geeft een lange en hoge pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Solans geeft een lange en hoge pass. Piendibene heeft problemen om de bal te vangen. Brienza is nu in balbezit. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A La Rinconada 40%, Viejo Truco FC 60%.
C.A La Rinconada - Viejo Truco FC 5:0