Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peña Real Tu Voluntad f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ferrufino speelt de bal door. Agreda rent richting de bal. Agreda passt de bal zonder na te denken. Croatto rent richting de bal. Croatto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Obelar kopt de bal weg. Savio probeert de bal met de borst te controleren. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - Tu Voluntad f.c 1:0

16e minuut.
Chiffone rent richting de bal. Errea onderschept slim de pass. Errea speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Abalde passt de bal in één keer door. De Los Ríos is nu in balbezit. Ruotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruotta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Errea kopt de bal weg. Klungelig pakt Savio de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carrabs de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiffone met een snelle inworp. Croatto is nu in balbezit. Croatto geeft de bal voor. Nurmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Chiffone verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Errea krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Cascales probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ferrufino rent richting de bal. Obelar onderschept slim de pass. Obelar geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 52%, Tu Voluntad f.c 48%.
Peña Real - Tu Voluntad f.c 1:0

54e minuut.
Rovira verovert de bal door een tackle van achteren. Rovira geeft de bal voor. Carrabs rent richting de bal. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chiffone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiffone geeft een hoge lob. Cadima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Obelar passt de bal in één keer door. Cadima rent richting de bal. Pereira met een sublieme pass. Cadima rent richting de bal. Cadima geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Cascales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savio heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

71e minuut.
Klungelig pakt Errea de bal. Santos rent richting de bal. Savio rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 43%, Tu Voluntad f.c 57%.
Peña Real - Tu Voluntad f.c 1:0