Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gas United F.C Club Social Dardorland
Normal Tactiek 1-2-2-2-1-2
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel is nu in balbezit. Witsel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šantrůček de bal. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Witsel passt de bal zonder na te denken. Šantrůček heeft problemen om de bal te vangen. Šantrůček schiet op doel. Vasconcellos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:1

8e minuut.
Quezado geeft de bal voor. Riley kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercedes de bal. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Riley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eterovic is nu in balbezit. Pukkawet verovert de bal door een tackle van achteren. Pukkawet geeft een hoge lob. Witsel krijgt zijn hoofd ertegen. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cesar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Witsel kopt de bal weg. Luján heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes rent richting de bal. Mercedes haalt uit met een fantastische trap. Irusta bokst de bal weg. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:2

12e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal in één keer door. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... Irusta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Witsel passt de bal zonder na te denken. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal met de wreef. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pukkawet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mercedes de bal. Pukkawet is nu in balbezit. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:3

20e minuut.
Luján geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riley met de inworp. Pukkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkawet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Šantrůček schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasconcellos de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riley neemt de hoekschop. Witsel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Balík is nu in balbezit. Balík passt de bal zonder na te denken. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček heeft problemen om de bal te vangen. Šantrůček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:4

25e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Irusta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:5

27e minuut.
Riley met een sublieme pass. Daar is Šantrůček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantrůček probeert naar een medespeler te passen. Witsel rent richting de bal. Witsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:6

28e minuut.
Risso rent richting de bal. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes speelt de bal door. Witsel rent richting de bal. Witsel schiet op doel. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cesar de bal. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:7

30e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Šantrůček rent richting de bal. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riley met een snelle inworp. Mercedes met een sublieme pass. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Balík passt de bal zonder na te denken. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel passt de bal in één keer door. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mercedes geeft een hoge lob. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Nebel rent richting de bal. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:8

39e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Witsel is nu in balbezit. Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel onderschept slim de pass. Witsel draait met de bal, schiet en ... Irusta bokst de bal weg. Nebel rent richting de bal. Witsel begaat een overtreding. Witsel krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Risso heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes met een sublieme pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Echeconanea onderschept slim de pass. Risso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Witsel kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gas United F.C 83%, Club Social Dardorland 17%.
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:8

49e minuut.
Witsel passt de bal met de wreef. Riley rent richting de bal. Riley passt de bal zonder na te denken. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cesar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes met een sublieme pass. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Nebel geeft een lange en hoge pass. Daar is Pukkawet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pukkawet probeert naar een medespeler te passen. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nebel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cesar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witsel krijgt zijn hoofd ertegen. Šantrůček controleert de bal met de borst. Šantrůček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:9

56e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Witsel speelt de bal door. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Irusta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:10

58e minuut.
Cesar probeert naar een medespeler te passen. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft een hoge lob. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Mercedes geeft een lange en hoge pass. Vasconcellos is nu in balbezit. Vasconcellos geeft de bal voor. Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík geeft de bal voor. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:11

61e minuut.
Cesar passt de bal met de wreef. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal met de wreef. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel. Irusta bokst de bal weg.

62e minuut.
Cesar rent richting de bal. Cesar geeft een lange en hoge pass. Mercedes kan de bal niet met de borst controleren. Witsel is nu in balbezit. Witsel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irusta trapt de bal weg van het doel. Riley kopt de bal weg. Daar is Šantrůček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nebel heeft problemen om de bal te vangen. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft de bal voor. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:12

65e minuut.
Klungelig pakt Witsel de bal. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal met de wreef. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nebel geeft de bal voor. Inworp. Cesar met de inworp. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Risso heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes speelt de bal door. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel draait met de bal, schiet en ... Irusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šantrůček is nu in balbezit. Šantrůček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mercedes passt de bal zonder na te denken. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasconcellos krijgt een gele kaart. Šantrůček raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercedes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:13

72e minuut.
Bertarelli kopt de bal weg. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley probeert naar een medespeler te passen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Irusta bokst de bal weg.

74e minuut.
Cesar speelt de bal door. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Nebel speelt de bal door. Witsel geeft een hoge lob. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risso is nu in balbezit. Pukkawet met een sublieme pass. Šantrůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:14

76e minuut.
Risso rent richting de bal. Witsel onderschept slim de pass. Witsel passt de bal zonder na te denken. Šantrůček rent richting de bal. Šantrůček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Irusta met een sublieme pass. Inworp. Pukkawet met een snelle inworp. Klungelig pakt Riley de bal. Riley geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:15

78e minuut.
Witsel passt de bal met de wreef. Riley rent richting de bal. Riley passt de bal met de wreef. Daar is Šantrůček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantrůček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:16

85e minuut.
Pukkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cesar geeft een hoge lob. Daar is Vasconcellos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Quezado onderschept slim de pass. Quezado geeft een lange en hoge pass. Nebel rent richting de bal. Šantrůček onderschept slim de pass. Šantrůček schiet op doel. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gas United F.C 83%, Club Social Dardorland 17%.
Gas United F.C - Club Social Dardorland 0:16