Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumanji FC C.A La Rinconada
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 27.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Olivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivieri passt de bal in één keer door. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 0:1

7e minuut.
Quesada onderschept slim de pass. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 0:2

34e minuut.
Bernardi rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Bernardi onderschept slim de pass. Bernardi schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Hornes met de inworp. Bernasconi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Olivieri ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olivieri naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bernasconi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernasconi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lalinde bokst de bal weg.

43e minuut.
Baillo rent richting de bal. Baillo passt de bal met de wreef. Brienza rent richting de bal. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 0:3

44e minuut.
Bernardi speelt de bal door. Bernasconi speelt de bal door. Baillo is nu in balbezit. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Vigo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada met de inworp. Brienza is nu in balbezit. Brienza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 62%, C.A La Rinconada 38%.
Jumanji FC - C.A La Rinconada 0:3

51e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes geeft een hoge lob. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi schiet op doel. Lalinde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 1:3

52e minuut.
Brian speelt de bal door. Bernardi rent richting de bal. Claure begaat een overtreding. Claure krijgt een gele kaart. Bernardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baillo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Claure is nu in balbezit. Bernasconi onderschept slim de pass. Brienza begaat een overtreding. Brienza krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Claure heeft problemen om de bal te vangen. Bernasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernasconi passt de bal in één keer door. Bernardi rent richting de bal. Bernardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 2:3

70e minuut.
Cascales bereikt de bal nog maar net als eerste. Brian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cascales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cascales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hornes de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 3:3

73e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes geeft de bal voor. Barrero kopt de bal weg. Paredes geeft een lange en hoge pass. Bernardi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 4:3

82e minuut.
Solans geeft de bal voor. Brienza probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jumanji FC - C.A La Rinconada 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 34%, C.A La Rinconada 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jumanji FC - C.A La Rinconada 4:4