Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Truco FC Peña Real
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Klungelig pakt Santos de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Obelar onderschept slim de pass. Obelar geeft de bal voor. Weigel is nu in balbezit. Weigel draait met de bal, schiet en ... Dorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Peña Real 0:1

20e minuut.
Fuentes met een snelle inworp. Arana is nu in balbezit. Arana geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Truco FC - Peña Real 0:2

30e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Cadima bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 38%, Peña Real 62%.
Viejo Truco FC - Peña Real 0:2

52e minuut.
Ribeiro passt de bal met de wreef. Obelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Obelar passt de bal met de wreef. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula geeft een lange en hoge pass. Cadima heeft problemen om de bal te vangen. Lembo rent richting de bal. Lembo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Truco FC 31%, Peña Real 69%.
Viejo Truco FC - Peña Real 0:2