Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotora Carbonero FC
442 Tactiek A huevo
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten good
good Passen solid
average Verdedigen good


10e minuut.
Skut heeft problemen om de bal te vangen. Skut met een sublieme pass. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut onderschept slim de pass. Korbut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bieńkowski passt de bal in één keer door. Néné rent richting de bal. Sellaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Néné raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieńkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gogoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski met een sublieme pass. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Néné maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Carbonero FC 1:0

24e minuut.
Skut met een sublieme pass. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneş geeft een lange en hoge pass. Bankowicz probeert de bal met de borst te controleren. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Néné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skut rent richting de bal. Skut geeft de bal voor. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut draait met de bal, schiet en ... Bilardo bokst de bal weg. Daar is Gwekwerere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bertrands is nu in balbezit. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong passt de bal zonder na te denken. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Locomotora - Carbonero FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 59%, Carbonero FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locomotora - Carbonero FC 1:1

50e minuut.
Insulander bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertrands. Korbut raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korbut neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Néné is nu in balbezit. Skut onderschept slim de pass. Skut geeft een lange en hoge pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sáez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Gwekwerere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Carbonero FC 1:2

79e minuut.
Skut bereikt de bal nog maar net als eerste. Skut passt de bal met de wreef. Hompoth is nu in balbezit. Hompoth geeft een hoge lob. Korbut springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Skut met een sublieme pass. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneş onderschept slim de pass. Güneş geeft de bal voor. Bankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 56%, Carbonero FC 44%.
Locomotora - Carbonero FC 1:2