Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter LP Neo Genesis F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Escalada geeft de bal voor. Francia kopt de bal weg. Novick heeft problemen om de bal te vangen. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza haalt uit met een fantastische trap. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Francia met een snelle inworp. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens rent richting de bal. Bruno is nu in balbezit. Bruno geeft de bal voor. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Neo Genesis F.C 1:0

16e minuut.
Dabove bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovo onderschept slim de pass. Trovo probeert naar een medespeler te passen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barco geeft de bal voor. Daar is Bove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brienza rent richting de bal. Brienza haalt uit met een fantastische trap. Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Neo Genesis F.C 2:0

29e minuut.
Dabove met een snelle inworp. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft de bal voor. Brienza maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Lora de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campagnolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trovo rent richting de bal. Trovo geeft een hoge lob. Gigghia controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Neo Genesis F.C 2:1

33e minuut.
Owens kopt de bal weg. Campagnolo is nu in balbezit. Campagnolo geeft een hoge lob. Souto probeert de bal met de borst te controleren. Souto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Novick de bal onder controle te krijgen. Brienza rent richting de bal. Brienza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter LP 45%, Neo Genesis F.C 55%.
Inter LP - Neo Genesis F.C 2:1

54e minuut.
Góngora rent richting de bal. Góngora passt de bal zonder na te denken. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dabove passt de bal in één keer door. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souto rent richting de bal. Souto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Casco de bal onder controle te krijgen. Denegri bokst de bal weg.

76e minuut.
Souto onderschept slim de pass. Souto draait met de bal, schiet en ... Casco probeert de bal aan de voet te houden. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Brienza is nu in balbezit. Bruno is nu in balbezit. Brienza rent richting de bal. Brienza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trovo is nu in balbezit. Souto rent richting de bal. Trovo rent richting de bal. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter LP 59%, Neo Genesis F.C 41%.
Inter LP - Neo Genesis F.C 2:1