Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortosa F.c. Franco Cannabiense
Normal Tactiek Fusiion
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Genta is nu in balbezit. Atik onderschept slim de pass. Atik geeft een lange en hoge pass. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tortosa F.c. - Franco Cannabiense 0:1

10e minuut.
Kurilko met een snelle inworp. Roberti rent richting de bal. Zunino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zunino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rottondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Genta de bal. Roberti rent richting de bal. Roberti passt de bal met de wreef. Atik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortosa F.c. 76%, Franco Cannabiense 24%.
Tortosa F.c. - Franco Cannabiense 0:1

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yazauskas niet meer kan verder spelen. Cazot komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zunino met een sublieme pass. Barco is nu in balbezit. Kurilko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurilko krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Roberti speelt de bal door. Atik rent richting de bal. Daar is Maese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cazot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Modernell probeert naar een medespeler te passen. Boffin geeft een lange en hoge pass. Barrancos kopt de bal weg. Roberti rent richting de bal. Roberti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zunino kopt de bal weg. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Atik met een sublieme pass. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ricci rent richting de bal. Rottondo onderschept slim de pass. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese draait met de bal, schiet en ... Cazot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortosa F.c. - Franco Cannabiense 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortosa F.c. 66%, Franco Cannabiense 34%.
Tortosa F.c. - Franco Cannabiense 0:2