Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carbonero FC Urunal FC
A huevo Tactiek aguanteluru
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Baldacchino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strøm rent richting de bal. Strøm geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu begaat een overtreding. Tobescu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tobescu controleert de bal met de borst. Tobescu passt de bal in één keer door. Silva Ornelas is nu in balbezit. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tobescu passt de bal in één keer door. Sionko rent richting de bal. Sionko passt de bal in één keer door. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sionko passt de bal in één keer door. Gruszecki is nu in balbezit. Skut maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Skut moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skut schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 66%, Urunal FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carbonero FC - Urunal FC 0:0

48e minuut.
Strøm is nu in balbezit. Silva Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Ornelas geeft de bal voor. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Güneş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conte komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Trung Phong rent richting de bal. Trung Phong passt de bal in één keer door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. Dreškić bokst de bal weg.

63e minuut.
Dreškić met een sublieme pass. Hompoth kopt de bal weg. Conte heeft problemen om de bal te vangen. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Urunal FC 0:1

68e minuut.
Sellaro is nu in balbezit. Sellaro geeft de bal voor. Bankowicz kopt de bal weg. Daar is Trung Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Sionko speelt de bal door. Sellaro is nu in balbezit. Kováts onderschept slim de pass. Kováts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Conte kopt de bal weg. Silva Ornelas probeert de bal aan de voet te houden. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm draait met de bal, schiet en ... Gogoi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 58%, Urunal FC 42%.
Carbonero FC - Urunal FC 0:1