Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manya Fortuna Prado
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Irazoqui rent richting de bal. Irazoqui geeft een hoge lob. Pretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto haalt uit met een fantastische trap. Olano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manya - Fortuna Prado 1:0

24e minuut.
Melo geeft een lange en hoge pass. Pretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavani rent richting de bal. Irazoqui verovert de bal door een tackle van achteren. Irazoqui draait met de bal, schiet en ... Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manya 49%, Fortuna Prado 51%.
manya - Fortuna Prado 1:0

51e minuut.
Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba geeft de bal voor. Klungelig pakt Recarte de bal. Pretto rent richting de bal. Pretto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cueto probeert naar een medespeler te passen. Estapé rent richting de bal. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Estapé onderschept slim de pass. Estapé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hornes geeft een hoge lob. Inworp. Soljancik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cueto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Faccio de bal onder controle te krijgen. Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estapé rent richting de bal. Estapé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Melo onderschept slim de pass. Soljancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik passt de bal in één keer door. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Weigel is nu in balbezit. Pretto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boghossian. Boghossian krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Weigel passt de bal zonder na te denken. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba probeert naar een medespeler te passen. Pretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manya 47%, Fortuna Prado 53%.
manya - Fortuna Prado 1:0