Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Neo Genesis F.C
Fusiion Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Modernell is nu in balbezit. Trovo verovert de bal door een tackle van achteren. Trovo passt de bal zonder na te denken. Brum is nu in balbezit. Brum geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Atik met een sublieme pass. Maese rent richting de bal. Maese speelt de bal door. Rottondo rent richting de bal. Rottondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Brum de bal. Atik geeft een lange en hoge pass. Trovo probeert de bal aan de voet te houden. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 29%, Neo Genesis F.C 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Neo Genesis F.C 0:0

49e minuut.
Modernell bereikt de bal nog maar net als eerste. Modernell geeft de bal voor. Daar is Novick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Atik met een sublieme pass. Roberti is nu in balbezit. Roberti passt de bal met de wreef. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Neo Genesis F.C 1:0

58e minuut.
Trovo is nu in balbezit. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovo onderschept slim de pass. Souto rent richting de bal. Souto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franco Cannabiense - Neo Genesis F.C 1:1

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roberti zal de hoekschop nemen. Lora controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roberti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rottondo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 42%, Neo Genesis F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franco Cannabiense - Neo Genesis F.C 1:1