Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de San Gil Carbonero FC
Ultimo Tren Tactiek A huevo
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 45
goed Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tyrajski onderschept slim de pass. Trung Phong rent richting de bal. Trung Phong met een sublieme pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Schoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong onderschept slim de pass. Trung Phong met een sublieme pass. Klungelig pakt Korbut de bal. Korbut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Carbonero FC 0:1

36e minuut.
Kafkasoğlu passt de bal met de wreef. Hompoth rent richting de bal. Hompoth speelt de bal door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 44%, Carbonero FC 56%.
Unión de San Gil - Carbonero FC 0:1

47e minuut.
Ibele rent richting de bal. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ibele moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ibele schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Conte onderschept slim de pass. Tyrajski controleert de bal met de borst. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phong geeft een lange en hoge pass. Kaelbel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Schoen is nu in balbezit. Kafkasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong schiet op doel. Húlka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 46%, Carbonero FC 54%.
Unión de San Gil - Carbonero FC 0:1