Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Locomotora
aguanteluru Tactiek 442
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 32.8
very good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Vemireddy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian probeert naar een medespeler te passen. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass geeft de bal voor. Arciszewski rent richting de bal. Gruszecki onderschept slim de pass. Gruszecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Bertrands trapt de bal weg. Vass kopt de bal weg. Klungelig pakt Strøm de bal. Strøm draait met de bal, schiet en ... Bilardo bokst de bal weg.

9e minuut.
Vass is nu in balbezit. Strøm rent richting de bal. Insulander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strøm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vemireddy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 1:0

10e minuut.
Strøm rent richting de bal. Insulander verovert de bal door een tackle van achteren. Florian onderschept slim de pass. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Caprile onderschept slim de pass. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Florian passt de bal zonder na te denken. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vass is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieńkowski. Vass is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baldacchino met een snel genomen vrije trap. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Strøm de bal. Bossio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strøm. Strøm krijgt een gele kaart. Bossio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bossio kan niet meer verder spelen. Arbiza komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Vemireddy passt de bal met de wreef. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Bertrands probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprile is nu in balbezit. Strøm onderschept slim de pass. Strøm haalt uit met een fantastische trap. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Florian is nu in balbezit. Cabral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabral krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arciszewski rent richting de bal. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabral met een snelle inworp. Arciszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vemireddy onderschept slim de pass. Vemireddy speelt de bal door. Klungelig pakt Florian de bal. Strøm is nu in balbezit. Strøm haalt uit met een fantastische trap. Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Purcaru passt de bal met de wreef. Sionko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sionko passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 34%, Locomotora 66%.
Urunal FC - Locomotora 4:0

47e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy speelt de bal door. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sionko is nu in balbezit. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy passt de bal zonder na te denken. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. Bilardo bokst de bal weg.

62e minuut.
Vemireddy is nu in balbezit. Vemireddy passt de bal zonder na te denken. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm rent richting de bal. Strøm haalt uit met een fantastische trap. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Silvero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal in één keer door. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sionko kopt de bal weg. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Cabral zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cabral moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabral schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Caprile heeft problemen om de bal te vangen. Strøm rent richting de bal. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm heeft problemen om de bal te vangen. Strøm schiet op doel. Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 5:0

75e minuut.
Strøm rent richting de bal. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy speelt de bal door. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Locomotora 6:0

86e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru passt de bal met de wreef. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy geeft een lange en hoge pass. Strøm is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 24%, Locomotora 76%.
Urunal FC - Locomotora 6:0