Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerrito Grande FC manya
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Faccio rent richting de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro passt de bal in één keer door. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arrázola geeft een lange en hoge pass. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fierro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Barilko rent richting de bal. Recoba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barilko. Barilko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerrito Grande FC 39%, manya 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerrito Grande FC - manya 0:0

46e minuut.
Recoba rent richting de bal. Recoba met een sublieme pass. Faccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Panzardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Giambruno met een harde bal richting middenveld. Barilko probeert naar een medespeler te passen. Bentos heeft problemen om de bal te vangen. Panzardo rent richting de bal. Panzardo draait met de bal, schiet en ... Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Arrázola geeft een hoge lob. Melo kopt de bal weg. Batalla probeert de bal aan de voet te houden. Panzardo rent richting de bal. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Panzardo passt de bal met de wreef. Bentos is nu in balbezit. Bentos passt de bal in één keer door. Pretto rent richting de bal. Pretto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zapata probeert naar een medespeler te passen. Panzardo rent richting de bal. Sabini rent richting de bal. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba passt de bal met de wreef. Miraballes rent richting de bal. Irazoqui verovert de bal door een tackle van achteren. Irazoqui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerrito Grande FC 40%, manya 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerrito Grande FC - manya 0:0