Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerrito Grande FC Urunal FC
442 Tactiek aguanteluru
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvero onderschept slim de pass. Silvero speelt de bal door. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kováts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Florian is nu in balbezit. Florian passt de bal met de wreef. Kováts rent richting de bal. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:1

9e minuut.
Pachi met een harde bal richting middenveld. Vemireddy probeert de bal met de borst te controleren. Vemireddy passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pachi geeft een lange en hoge pass. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvero is nu in balbezit. Silvero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vela de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:2

13e minuut.
Kováts geeft een lange en hoge pass. Daar is Vemireddy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vemireddy passt de bal zonder na te denken. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Florian passt de bal met de wreef. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy rent richting de bal. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Silvero is nu in balbezit. Zapata onderschept slim de pass. Zapata passt de bal in één keer door. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Báez met een harde bal richting middenveld. Gruszecki kopt de bal weg. Daar is Miraballes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki onderschept slim de pass. Gruszecki speelt de bal door. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kováts geeft een lange en hoge pass. Florian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuani. Florian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszecki wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pachi passt de bal met de wreef. Zapata rent richting de bal. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:3

22e minuut.
Vass is nu in balbezit. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:4

33e minuut.
Sabini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silvero bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvero met een sublieme pass. Vass probeert naar een medespeler te passen. Pachi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Silvero onderschept slim de pass. Silvero met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:5

39e minuut.
Kováts probeert de bal met de borst te controleren. Kováts passt de bal in één keer door. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... Báez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerrito Grande FC 88%, Urunal FC 12%.
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:6

54e minuut.
Klungelig pakt Kováts de bal. Wat een zware overtreding van Pachi ... Strafschop! Kováts raakt geblesseerd tijdens het duel. Vemireddy neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:7

55e minuut.
Daar is Gruszecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sionko probeert naar een medespeler te passen. Silvero speelt de bal door. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kováts is nu in balbezit. Kováts passt de bal in één keer door. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Florian de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:8

60e minuut.
Arrázola heeft problemen om de bal te vangen. Kováts rent richting de bal. Arrázola onderschept slim de pass. Vass is nu in balbezit. Vass draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stuani is nu in balbezit. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki geeft een hoge lob. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sionko speelt de bal door. Daar is Gruszecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszecki geeft de bal voor. Kováts rent richting de bal. Kováts passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gruszecki passt de bal met de wreef. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy probeert naar een medespeler te passen. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kováts rent richting de bal. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:9

72e minuut.
Báez trapt de bal weg van het doel. Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kováts de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:10

74e minuut.
Florian onderschept slim de pass. Florian haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vass de bal onder controle te krijgen. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap. Báez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:11

77e minuut.
Kováts is nu in balbezit. Miraballes rent richting de bal. Vemireddy onderschept slim de pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Báez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:12

88e minuut.
Gruszecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Vemireddy de bal. Vemireddy geeft een hoge lob. Kováts rent richting de bal. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Barilko de bal onder controle te krijgen. Vemireddy rent richting de bal. Vemireddy probeert naar een medespeler te passen. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerrito Grande FC 78%, Urunal FC 22%.
Cerrito Grande FC - Urunal FC 0:13