Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Prado Unión de San Gil
Normal Tactiek Sin chances
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Doeltrap. Olano trapt de bal weg van het doel. Curto kopt de bal weg. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto haalt uit met een fantastische trap. Húlka bokst de bal weg.

21e minuut.
Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Barni is nu in balbezit. Daar is Barni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Barni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barni. Barni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Aruhuata met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni passt de bal zonder na te denken. Duanes is nu in balbezit. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:1

33e minuut.
Aruhuata met een sublieme pass. Barni is nu in balbezit. Barni passt de bal met de wreef. Duanes is nu in balbezit. Duanes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:2

35e minuut.
Schoen met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni passt de bal met de wreef. Duanes rent richting de bal. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:3

36e minuut.
Gallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallero. Gallero krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Barni is nu in balbezit. Barni probeert naar een medespeler te passen. Duanes is nu in balbezit. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Recarte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:4

39e minuut.
Estapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Estapé passt de bal zonder na te denken. Cavani rent richting de bal. Barni verovert de bal door een tackle van achteren. Barni geeft een hoge lob. Paal!

43e minuut.
Barni passt de bal in één keer door. Duanes is nu in balbezit. Duanes draait met de bal, schiet en ... Recarte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:5

45e minuut.
Bressaglia onderschept slim de pass. Bressaglia geeft een hoge lob. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Olano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 73%, Unión de San Gil 27%.
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:6

50e minuut.
Schoen geeft de bal voor. Cavani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Barni is nu in balbezit. Barni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aruhuata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata passt de bal zonder na te denken. Duanes rent richting de bal. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Recarte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:7

53e minuut.
Franczyk met een sublieme pass. Schoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cavani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Aruhuata passt de bal zonder na te denken. Schoen rent richting de bal. Schoen met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:8

56e minuut.
Schoen met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni speelt de bal door. Duanes is nu in balbezit. Duanes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:9

57e minuut.
Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cueto krijgt een gele kaart. Duanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duanes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barni rent richting de bal. Barni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schoen kopt de bal weg. Schoen probeert naar een medespeler te passen. Duanes heeft problemen om de bal te vangen. Duanes draait met de bal, schiet en ... Olano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:10

78e minuut.
Olano trapt de bal weg. BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey met een sublieme pass. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:11

86e minuut.
Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Barni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni passt de bal zonder na te denken. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 72%, Unión de San Gil 28%.
Fortuna Prado - Unión de San Gil 0:11