Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carbonero FC Neo Genesis F.C
A huevo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Bove geeft een hoge lob. Tyrajski is nu in balbezit. Trovo met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bankowicz is nu in balbezit. Novick verovert de bal door een tackle van achteren. Novick speelt de bal door. Hompoth rent richting de bal. Hompoth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lora kopt de bal weg. Bankowicz is nu in balbezit. Zelaya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zelaya krijgt een gele kaart. Bankowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Korbut legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 1:0

31e minuut.
Trovo verovert de bal door een tackle van achteren. Trovo probeert naar een medespeler te passen. Brum speelt de bal door. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Novick geeft een lange en hoge pass. Trovo probeert de bal aan de voet te houden. Skut met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Umpiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Umpiérrez geeft een lange en hoge pass. Brum is nu in balbezit. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Korbut onderschept slim de pass. Korbut passt de bal met de wreef. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lora heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hompoth neemt de hoekschop. Klungelig pakt Korbut de bal. Novick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 2:0

42e minuut.
Cáceres trapt de bal weg van het doel. Trung Phong geeft een hoge lob. Hompoth met een sublieme pass. Korbut rent richting de bal. Korbut haalt uit met een fantastische trap. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 3:0

44e minuut.
Lora speelt de bal door. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong passt de bal met de wreef. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 4:0

45e minuut.
Souto heeft problemen om de bal te vangen. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Souto zijn tegenspeler op de grond. Souto krijgt een gele kaart. Korbut wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 34%, Neo Genesis F.C 66%.
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 4:0

53e minuut.
Skut is nu in balbezit. Skut met een sublieme pass. Lora is nu in balbezit. Korbut onderschept slim de pass. Korbut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skut met een sublieme pass. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skut onderschept slim de pass. Skut geeft een hoge lob. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cáceres met een harde bal richting middenveld. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski met een sublieme pass. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft een hoge lob. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 27%, Neo Genesis F.C 73%.
Carbonero FC - Neo Genesis F.C 4:0