Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotora Inter LP
cuatrocuatrodos Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jimeno rent richting de bal. Princisvalle onderschept slim de pass. Princisvalle geeft de bal voor. Néné heeft problemen om de bal te vangen. Néné draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Escalada kopt de bal weg. Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Néné is nu in balbezit. Néné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Inter LP 1:0

12e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski passt de bal in één keer door. Princisvalle speelt de bal door. Néné is nu in balbezit. Néné draait met de bal, schiet en ... Denegri bokst de bal weg.

19e minuut.
Princisvalle onderschept slim de pass. Princisvalle passt de bal zonder na te denken. Gigghia bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels onderschept slim de pass. Steels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caprile passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski geeft een hoge lob. Néné rent richting de bal. Néné schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Steels speelt de bal door. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft een hoge lob. Néné rent richting de bal. Néné schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Arciszewski passt de bal met de wreef. Princisvalle is nu in balbezit. Princisvalle speelt de bal door. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels draait met de bal, schiet en ... Denegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arciszewski passt de bal met de wreef. Gigghia bereikt de bal nog maar net als eerste. Néné verovert de bal door een tackle van achteren. Néné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Inter LP 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 34%, Inter LP 66%.
Locomotora - Inter LP 2:0

48e minuut.
Escalada is nu in balbezit. Néné verovert de bal door een tackle van achteren. Néné speelt de bal door. Steels is nu in balbezit. Steels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tomassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassina geeft een hoge lob. Casco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Néné is nu in balbezit. Néné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bieńkowski geeft een hoge lob. Casco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Néné de bal onder controle te krijgen. Steels rent richting de bal. Steels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Princisvalle met een sublieme pass. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski passt de bal in één keer door. Steels rent richting de bal. Steels draait met de bal, schiet en ... Denegri bokst de bal weg.

67e minuut.
Steels rent richting de bal. Steels haalt uit met een fantastische trap. Néné bereikt de bal nog maar net als eerste. Néné schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Inter LP 3:0

74e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski speelt de bal door. Néné bereikt de bal nog maar net als eerste. Néné haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Néné passt de bal zonder na te denken. Irrazabal rent richting de bal. Francia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Francia krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Insulander met een sublieme pass. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski passt de bal in één keer door. Néné bereikt de bal nog maar net als eerste. Néné geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 34%, Inter LP 66%.
Locomotora - Inter LP 3:0