Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Crandogs
Fusiion Tactiek 442
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 22
redelijk Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Roberti passt de bal zonder na te denken. Maese is nu in balbezit. Maese schiet op doel. Scyzoryk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bovino geeft een lange en hoge pass. Modernell kopt de bal weg. Daar is Boffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Muslera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 0:1

20e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino draait met de bal, schiet en ... Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 0:2

34e minuut.
Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera verovert de bal door een tackle van achteren. Muslera met een sublieme pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Muslera is nu in balbezit. Muslera passt de bal met de wreef. Bovino is nu in balbezit. Bovino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 38%, Crandogs 62%.
Franco Cannabiense - Crandogs 0:3

47e minuut.
Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş met een sublieme pass. Atik speelt de bal door. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 1:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinto met de inworp. Leśniczy is nu in balbezit. Bovino verovert de bal door een tackle van achteren. Bovino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Costas speelt de bal door. Muslera kopt de bal weg. Daar is Siñani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Leśniczy is nu in balbezit. Siñani verovert de bal door een tackle van achteren. Siñani passt de bal zonder na te denken. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 1:4

58e minuut.
Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Roberti met een sublieme pass. Atik speelt de bal door. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Muslera rent richting de bal. Muslera geeft een hoge lob. Bovino rent richting de bal. Bovino draait met de bal, schiet en ... Costas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bovino rent richting de bal. Bovino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 1:5

73e minuut.
Roberti is nu in balbezit. Cazot onderschept slim de pass. Kurilko begaat een overtreding. Cazot moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cazot kan niet meer verder spelen. Gatti komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roberti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siñani is nu in balbezit. Boffin begaat een overtreding. Boffin krijgt een gele kaart. Siñani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siñani kan niet meer verder spelen. Peinado komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Muslera rent richting de bal. Muslera geeft een lange en hoge pass. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino schiet op doel. Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Crandogs 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 49%, Crandogs 51%.
Franco Cannabiense - Crandogs 1:6