Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter LP Carbonero FC
Normal Tactiek A huevo
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
19.8 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Francia kopt de bal weg. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal met de wreef. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gigghia kopt de bal weg. Owens rent richting de bal. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Denegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:1

8e minuut.
Trung Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyrajski rent richting de bal. Bruno is nu in balbezit. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski geeft de bal voor. Denegri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Skut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihuţ komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski speelt de bal door. Hompoth probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel. Denegri bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:2

29e minuut.
Trung Phong onderschept slim de pass. Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Casco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:3

38e minuut.
Inworp. Trung Phong met de inworp. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski speelt de bal door. Bankowicz geeft een hoge lob. Denegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Korbut de bal. Escalada is nu in balbezit. Escalada probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Denegri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter LP 75%, Carbonero FC 25%.
Inter LP - Carbonero FC 0:3

54e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski met een sublieme pass. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Owens rent richting de bal. Tyrajski onderschept slim de pass. Barco rent richting de bal. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:4

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trung Phong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Denegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:5

65e minuut.
Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft een hoge lob. Daar is Escalada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbut is nu in balbezit. Korbut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een hoge lob. Barco heeft problemen om de bal te vangen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Denegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:6

74e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabove bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Korbut zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korbut naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth speelt de bal door. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter LP - Carbonero FC 0:7

84e minuut.
Tyrajski passt de bal in één keer door. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong geeft een hoge lob. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth geeft een hoge lob. Barco heeft problemen om de bal te vangen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter LP 77%, Carbonero FC 23%.
Inter LP - Carbonero FC 0:7