Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigrebolso Hebraica y macabi
GeneracionXXI Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
good Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński passt de bal in één keer door. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia draait met de bal, schiet en ... Willka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 1:0

15e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Łużyński probeert naar een medespeler te passen. Dzikuński is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goitia is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goitia is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mareco is nu in balbezit. Mareco geeft een hoge lob. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński geeft een lange en hoge pass. Goitia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia schiet op doel. Willka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 2:0

28e minuut.
Bidegain geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łużyński met een snelle inworp. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Dzikuński rent richting de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia schiet op doel. De bal raakt de paal. Willka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 3:0

37e minuut.
Bull kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Goitia is nu in balbezit. Goitia draait met de bal, schiet en ... Bidegain probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 4:0

38e minuut.
Mareco probeert naar een medespeler te passen. Goitia heeft problemen om de bal te vangen. Goitia passt de bal in één keer door. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński schiet op doel. Willka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 5:0

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mareco zal de hoekschop nemen. Korzeniewski heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniewski met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrebolso 23%, Hebraica y macabi 77%.
tigrebolso - Hebraica y macabi 5:0

47e minuut.
von Weizäcker probeert naar een medespeler te passen. Mareco is nu in balbezit. Mareco speelt de bal door. Goitia rent richting de bal. Goitia haalt uit met een fantastische trap. Willka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martiniena kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 6:0

48e minuut.
Gorga is nu in balbezit. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia probeert naar een medespeler te passen. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński schiet op doel. Willka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goitia rent richting de bal. Goitia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Korzeniewski speelt de bal door. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzikuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Martiniena begaat een overtreding. Maldonado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korzeniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dzikuński de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Willka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 7:0

63e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bull de bal. Bull speelt de bal door. Goitia rent richting de bal. Goitia draait met de bal, schiet en ... Willka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Martiniena rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado met een sublieme pass. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Martiniena de bal. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goitia de bal. Goitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado met een sublieme pass. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Willka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - Hebraica y macabi 8:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Rossi de bal onder controle te krijgen. Maldonado speelt de bal door. Dzikuński heeft problemen om de bal te vangen. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Łużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużyński passt de bal met de wreef. Goitia rent richting de bal. Goitia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrebolso 12%, Hebraica y macabi 88%.
tigrebolso - Hebraica y macabi 8:0