Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros Shadow Puppets
T4312Repe Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 21.2
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Catardo haalt uit met een fantastische trap. Elduayen heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Balcázar met een sublieme pass. Masnik heeft problemen om de bal te vangen. Bertone rent richting de bal. Bertone heeft problemen om de bal te vangen. Bertone schiet op doel. Amarillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 1:0

13e minuut.
Valdez draait met de bal, schiet en ... Amarillo probeert naar een medespeler te passen. Masnik kopt de bal weg. Bertone geeft de bal voor. Catardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dorado passt de bal zonder na te denken. Catardo rent richting de bal. Catardo passt de bal met de wreef. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Possamai heeft problemen om de bal te vangen. Bertone rent richting de bal. Bertone passt de bal met de wreef. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar begaat een overtreding. Balcázar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Catardo de bal. Catardo schiet op doel. Daar is Elduayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catardo onderschept slim de pass. Catardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Bertone rent richting de bal. Bertone geeft een lange en hoge pass. Catardo is nu in balbezit. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Balcázar geeft de bal voor. Bertone met een sublieme pass. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Valdez onderschept slim de pass. Valdez geeft de bal voor. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ... Amarillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 2:0

30e minuut.
Bertone rent richting de bal. Bertone passt de bal met de wreef. Catardo rent richting de bal. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Amarillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Possamai kopt de bal weg. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorado krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met de inworp. Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Valdez geeft de bal voor. Catardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Amarillo trapt de bal weg. Dorado kopt de bal weg. Bertone probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Catardo kopt de bal weg. Bertone is nu in balbezit. Possamai begaat een overtreding. Possamai krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lara kopt de bal weg. Bertone is nu in balbezit. Bertone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Catardo de bal. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Amarillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dorado passt de bal in één keer door. Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een hoge lob. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel. Amarillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Daar is Bertone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertone passt de bal met de wreef. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valdez passt de bal met de wreef. Daar is Catardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste is nu in balbezit. Catardo onderschept slim de pass. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 19%, Shadow Puppets 81%.
tricoplayeros - Shadow Puppets 2:0

47e minuut.
Laens met een sublieme pass. Elduayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo verovert de bal door een tackle van achteren. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 3:0

48e minuut.
Catardo passt de bal in één keer door. Valdez is nu in balbezit. Dieste tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dieste krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Catardo is nu in balbezit. Elduayen rent richting de bal. Catardo verovert de bal door een tackle van achteren. Catardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 4:0

53e minuut.
Gagliano kopt de bal weg. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone met een sublieme pass. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 5:0

55e minuut.
Laens geeft de bal voor. Bertone kopt de bal weg. Daar is Elduayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catardo is nu in balbezit. Catardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Masnik rent richting de bal. Bertone onderschept slim de pass. Bertone met een sublieme pass. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amarillo met een sublieme pass. Masnik kopt de bal weg. Catardo rent richting de bal. Catardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Barcelona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado geeft een lange en hoge pass. Lorenzo kopt de bal weg. Catardo rent richting de bal. Catardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Barcelona geeft een lange en hoge pass. Carozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carozo speelt de bal door. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 6:0

68e minuut.
Valdez rent richting de bal. Balcázar begaat een overtreding. Valdez raakt geblesseerd tijdens het duel. Lara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 7:0

70e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Elduayen kopt de bal weg. Daar is Catardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Catardo geeft een lange en hoge pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez speelt de bal door. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lorenzo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Valdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Amarillo speelt de bal door. Lara kopt de bal weg. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ... Amarillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bertone rent richting de bal. Bertone geeft een hoge lob. Catardo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lara controleert de bal met de borst. Lara geeft de bal voor. Catardo rent richting de bal. Catardo draait met de bal, schiet en ... Amarillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 8:0

85e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez met een sublieme pass. Bertone is nu in balbezit. Bertone draait met de bal, schiet en ... Amarillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 9:0

87e minuut.
Klungelig pakt Catardo de bal. Catardo passt de bal zonder na te denken. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Valdez draait met de bal, schiet en ... Amarillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 10:0

88e minuut.
Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Lara geeft de bal voor. Catardo rent richting de bal. Catardo schiet op doel. Amarillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Shadow Puppets 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 15%, Shadow Puppets 85%.
tricoplayeros - Shadow Puppets 11:0