Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay Montevideo Nemesio CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Aldunate met een sublieme pass. Luzardo is nu in balbezit. Spotti rent richting de bal. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Young rent richting de bal. Young passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jacobo de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leaños is nu in balbezit. Leaños geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zenteno met de inworp. Young geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gorga speelt de bal door. Spotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo draait met de bal, schiet en ... Nina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldunate met een sublieme pass. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo schiet op doel. Nina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay Montevideo 62%, Nemesio CF 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay Montevideo - Nemesio CF 0:0

47e minuut.
Montes De Oca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca met een snelle inworp. Aldunate rent richting de bal. Aldunate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay Montevideo - Nemesio CF 0:1

61e minuut.
Aldunate rent richting de bal. Cavassa verovert de bal door een tackle van achteren. Cavassa passt de bal met de wreef. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Amado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cavassa onderschept slim de pass. Cavassa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rimba met de inworp. Aldunate geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zenteno met een snelle inworp. Grunvald geeft een lange en hoge pass. Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay Montevideo 54%, Nemesio CF 46%.
Uruguay Montevideo - Nemesio CF 0:1