Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DebillFC DanSan
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Belinga verovert de bal door een tackle van achteren. Belinga geeft een hoge lob. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Viera met een sublieme pass. Ghione rent richting de bal. Ghione passt de bal zonder na te denken. Brienza rent richting de bal. Brienza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Orte passt de bal zonder na te denken. Belinga met een sublieme pass. Ghione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghione haalt uit met een fantastische trap. Ayllón probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lorenzo met de inworp. Yugar is nu in balbezit. Viera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viera krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Casella speelt de bal door. Brienza heeft problemen om de bal te vangen. Diana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diana krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Yugar verovert de bal door een tackle van achteren. Brienza heeft problemen om de bal te vangen. Ghione is nu in balbezit. Ghione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DebillFC - DanSan 1:0

35e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro geeft een hoge lob. Sendic kan de bal niet met de borst controleren. Formeliano is nu in balbezit. Formeliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DebillFC 52%, DanSan 48%.
DebillFC - DanSan 1:0

46e minuut.
Ghione bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghione. Orte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

47e minuut.
Belinga speelt de bal door. Ghione is nu in balbezit. Ghione passt de bal zonder na te denken. Brienza is nu in balbezit. Brienza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DebillFC - DanSan 2:0

61e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ghione verovert de bal door een tackle van achteren. Yugar rent richting de bal. Ghione onderschept slim de pass. Ghione geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
DebillFC - DanSan 3:0

61e minuut.
Orte rent richting de bal. Orte passt de bal met de wreef. Yugar is nu in balbezit. Ghione onderschept slim de pass. Ghione draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Asconegui rent richting de bal. Casella rent richting de bal. Asconegui onderschept slim de pass. Asconegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DebillFC - DanSan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DebillFC 57%, DanSan 43%.
DebillFC - DanSan 3:1