Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club libertad tricoplayeros
442 Tactiek T4312Repe
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 52
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Catardo passt de bal in één keer door. Dorado rent richting de bal. Dorado probeert naar een medespeler te passen. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone geeft de bal voor. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:1

3e minuut.
Roth onderschept slim de pass. Roth passt de bal in één keer door. Bertone met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Salsamendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Adinolfi rent richting de bal. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Bertone speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mercado rent richting de bal. Mercado geeft een hoge lob. Bertone kopt de bal weg. Roth heeft problemen om de bal te vangen. Roth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:2

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertone zal de hoekschop nemen. Inti kan de bal niet met de borst controleren. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel. De bal raakt de paal. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:3

21e minuut.
Catardo heeft problemen om de bal te vangen. Catardo probeert naar een medespeler te passen. Puente rent richting de bal. Roth onderschept slim de pass. Roth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:4

27e minuut.
Catardo speelt de bal door. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone passt de bal met de wreef. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth onderschept slim de pass. Roth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inti de bal. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Puente de bal. Bertone is nu in balbezit. Bertone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:5

39e minuut.
Bentancor rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft een hoge lob. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dorado onderschept slim de pass. Dorado met een sublieme pass. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Catardo verovert de bal door een tackle van achteren. Catardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Inti de bal. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:6

45e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher rent richting de bal. Catardo probeert naar een medespeler te passen. Bertone rent richting de bal. Bertone draait met de bal, schiet en ... Salsamendi bokst de bal weg. Daar is Puente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 83%, tricoplayeros 17%.
club libertad - tricoplayeros 0:6

46e minuut.
Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone passt de bal in één keer door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Mercado geeft de bal voor. Valdez kopt de bal weg. Bertone is nu in balbezit. Bertone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Roth de bal. Bertone speelt de bal door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Salsamendi met een harde bal richting middenveld. Catardo heeft problemen om de bal te vangen. Catardo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft een lange en hoge pass. Bertone probeert naar een medespeler te passen. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cavallotti is nu in balbezit. Bertone verovert de bal door een tackle van achteren. Bertone passt de bal in één keer door. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Medgyesi onderschept slim de pass. Medgyesi passt de bal met de wreef. Catardo speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Puente trapt de bal weg van het doel. Bertone kopt de bal weg. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dorado speelt de bal door. Pontet geeft een hoge lob. Adinolfi heeft problemen om de bal te vangen. Bertone rent richting de bal. Bertone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone passt de bal zonder na te denken. Salsamendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kolher is nu in balbezit. Bertone onderschept slim de pass. Bertone met een sublieme pass. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Kolher de bal. Bertone is nu in balbezit. Bertone met een sublieme pass. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - tricoplayeros 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 84%, tricoplayeros 16%.
club libertad - tricoplayeros 0:7