Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemesio CF Montevideo FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.4
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Daar is Carozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzardo rent richting de bal. Luzardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Doeltrap. Leaños trapt de bal weg van het doel. Paez kopt de bal weg. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arago is nu in balbezit. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Arago onderschept slim de pass. Aldunate rent richting de bal. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemesio CF 52%, Montevideo FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemesio CF - Montevideo FC 0:0

52e minuut.
Toya is nu in balbezit. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón met een sublieme pass. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Toya met een snelle inworp. Perini rent richting de bal. Perini probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nemesio CF - Montevideo FC 0:1

67e minuut.
Paez probeert naar een medespeler te passen. Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal zonder na te denken. Ballesta rent richting de bal. Ballesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemesio CF - Montevideo FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemesio CF 54%, Montevideo FC 46%.
Nemesio CF - Montevideo FC 0:2