Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Manya tricoplayeros
541 Tactiek T4312Repe
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten very good
weak Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Bertone kopt de bal weg. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catardo rent richting de bal. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... Quercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola rent richting de bal. Valdez onderschept slim de pass. Valdez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roth stond buitenspel. Viola neemt vlug de vrije trap. Burguez rent richting de bal. Burguez geeft de bal voor. Catardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Quercini bokst de bal weg.

9e minuut.
Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguez onderschept slim de pass. Burguez geeft een lange en hoge pass. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel. Quercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dorado geeft de bal voor. Roth rent richting de bal. Catardo rent richting de bal. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Burguez is nu in balbezit. Burguez passt de bal met de wreef. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brachi is nu in balbezit. Krauze is nu in balbezit. Burguez onderschept slim de pass. Burguez geeft een hoge lob. Catardo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Valdez geeft een hoge lob. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth schiet op doel. Quercini bokst de bal weg. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Catardo de bal. Catardo passt de bal zonder na te denken. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... Quercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:1

27e minuut.
Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze speelt de bal door. Daar is Vyčíhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roth maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado met een sublieme pass. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Quercini trapt de bal weg van het doel. Burguez rent richting de bal. Burguez passt de bal met de wreef. Catardo heeft problemen om de bal te vangen. Catardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:2

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quercini met een harde bal richting middenveld. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Viola rent richting de bal. Viola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sotoudeh de bal. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 84%, tricoplayeros 16%.
Rayo Manya - tricoplayeros 0:2

46e minuut.
Fresco komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez geeft de bal voor. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:3

52e minuut.
Bertone probeert naar een medespeler te passen. Catardo is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Quercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Roth draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Quercini met een harde bal richting middenveld. Burguez probeert de bal met de borst te controleren. Burguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mercado geeft de bal voor. Vyčíhal kan de bal niet met de borst controleren. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo draait met de bal, schiet en ... Quercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tyrajski kopt de bal weg. Burguez rent richting de bal. Burguez passt de bal in één keer door. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Quercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Quercini met een sublieme pass. Bertone kopt de bal weg. Fresco is nu in balbezit. Bertone geeft een hoge lob. Catardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Burguez rent richting de bal. Burguez passt de bal zonder na te denken. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ... Quercini bokst de bal weg. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:4

70e minuut.
Doeltrap. Lara komt het veld opgelopen. Villaverde komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villaverde de bal. Villaverde met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:5

76e minuut.
Daar is Catardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaverde rent richting de bal. Catardo is nu in balbezit. Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mercado speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal met de wreef. Villaverde rent richting de bal. Villaverde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Valdez passt de bal met de wreef. Catardo is nu in balbezit. Catardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Burguez verovert de bal door een tackle van achteren. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:6

84e minuut.
Taborda komt het veld opgelopen. Sacía komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Brachi rent richting de bal. Brachi passt de bal in één keer door. Lara met een sublieme pass. Villaverde rent richting de bal. Villaverde haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 88%, tricoplayeros 12%.
Rayo Manya - tricoplayeros 0:7