Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hebraica y macabi Uruguay Montevideo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Grunvald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanabria raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanabria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavassa onderschept slim de pass. Gorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorga schiet op doel. Nina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Grunvald geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Peñarrieta de bal onder controle te krijgen. Bidegain rent richting de bal. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald speelt de bal door. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Salvatierra rent richting de bal. Young probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salvatierra de bal. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hebraica y macabi - Uruguay Montevideo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hebraica y macabi 58%, Uruguay Montevideo 42%.
Hebraica y macabi - Uruguay Montevideo 0:1

47e minuut.
Doeltrap. Nina trapt de bal weg van het doel. Young speelt de bal door. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hebraica y macabi - Uruguay Montevideo 0:2

56e minuut.
Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz onderschept slim de pass. Grunvald rent richting de bal. Albornoz rent richting de bal. Albornoz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castelho geeft de bal voor. Inworp. Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz schiet op doel. Nina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hebraica y macabi - Uruguay Montevideo 1:2

77e minuut.
Rossi met een snelle inworp. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald rent richting de bal. Grunvald geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Nina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gagliardi onderschept slim de pass. Gagliardi speelt de bal door. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. Bidegain probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Rossi met een snelle inworp. Salvatierra speelt de bal door. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hebraica y macabi 57%, Uruguay Montevideo 43%.
Hebraica y macabi - Uruguay Montevideo 1:2