Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DanSan Montevideo FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ballesta rent richting de bal. Falcón rent richting de bal. Orte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orte krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Arago verovert de bal door een tackle van achteren. Arago speelt de bal door. Klungelig pakt Toya de bal. Formeliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Formeliano schiet op doel. Espárrago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Diana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Toya bereikt de bal nog maar net als eerste. Formeliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Formeliano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Carozo passt de bal zonder na te denken. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Piñeiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carozo de bal onder controle te krijgen. Orte is nu in balbezit. Formeliano rent richting de bal. Formeliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanSan 48%, Montevideo FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DanSan - Montevideo FC 0:0

62e minuut.
Carozo geeft een lange en hoge pass. Ballesta kopt de bal weg. Klungelig pakt Lauri de bal. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Frascarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Frascarelli trapt de bal weg van het doel. Toya rent richting de bal. Orte begaat een overtreding. Orte krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanSan 44%, Montevideo FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DanSan - Montevideo FC 0:0