Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cero extres Nemesio CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Noé onderschept slim de pass. Noé geeft een lange en hoge pass. Vaca kopt de bal weg. Luzardo rent richting de bal. Luzardo schiet op doel. Subieta bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gorriarán rent richting de bal. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca speelt de bal door. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Viegas met een sublieme pass. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza onderschept slim de pass. De Meza heeft problemen om de bal te vangen. De Meza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rimba geeft een lange en hoge pass. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza passt de bal met de wreef. Taborda is nu in balbezit. Taborda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Taborda is nu in balbezit. Gorga maakt een afschuwelijke overtreding. Gorga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero extres 55%, Nemesio CF 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cero extres - Nemesio CF 0:0

48e minuut.
Gorriarán met een snelle inworp. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal in één keer door. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorriarán de bal onder controle te krijgen. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate passt de bal zonder na te denken. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cero extres - Nemesio CF 0:1

59e minuut.
De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza geeft de bal voor. Daar is Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera rent richting de bal. Viera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cero extres - Nemesio CF 1:1

64e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda haalt uit met een fantastische trap. Amado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cero extres - Nemesio CF 2:1

77e minuut.
Fuchtner speelt de bal door. Saldías is nu in balbezit. De Meza onderschept slim de pass. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leaños de bal. Taborda is nu in balbezit. Taborda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gorriarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal met de wreef. Taborda is nu in balbezit. Taborda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero extres 49%, Nemesio CF 51%.
cero extres - Nemesio CF 2:1