Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greensocks La Fusiion
442u Tactiek 433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Roselló probeert naar een medespeler te passen. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin passt de bal zonder na te denken. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull bokst de bal weg. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carranza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brailowski de bal. Brailowski speelt de bal door. Llofrin rent richting de bal. Llofrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Llofrin speelt de bal door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidone onderschept slim de pass. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brailowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cienciała de bal. Llofrin verovert de bal door een tackle van achteren. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Anchen verovert de bal door een tackle van achteren. Anchen geeft de bal voor. Inworp. Zidane met de inworp. Llofrin geeft de bal voor. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:1

16e minuut.
Llofrin haalt uit met een fantastische trap. Guidone probeert de bal met de borst te controleren. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:2

18e minuut.
Morandi is nu in balbezit. Morandi geeft de bal voor. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin geeft de bal voor. Devia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Gallego de bal onder controle te krijgen. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Brailowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brailowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guidone de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carranza zal de hoekschop nemen. Devia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Kant verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza speelt de bal door. Brailowski rent richting de bal. Brailowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roselló kopt de bal weg. Devia is nu in balbezit. Devia passt de bal zonder na te denken. Llofrin rent richting de bal. Llofrin haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull bokst de bal weg. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brum geeft een lange en hoge pass. Sagron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Llofrin rent richting de bal. Llofrin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel. Pérez Burrull bokst de bal weg.

39e minuut.
Paciaciak verovert de bal door een tackle van achteren. Paciaciak probeert naar een medespeler te passen. Roselló speelt de bal door. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 75%, La Fusiion 25%.
Greensocks - La Fusiion 0:3

46e minuut.
Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló onderschept slim de pass. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:4

53e minuut.
Carranza met een snelle inworp. Daar is Brailowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brailowski probeert naar een medespeler te passen. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Brum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin probeert naar een medespeler te passen. Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:5

57e minuut.
Klungelig pakt Carranza de bal. Carranza passt de bal met de wreef. Kant bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló met een sublieme pass. Zidane geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Llofrin met een sublieme pass. Carranza geeft de bal voor. Daar is Devia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia schiet op doel. Pérez Burrull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:6

60e minuut.
Aelbrechts komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Roselló speelt de bal door. Klungelig pakt Guidone de bal. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 0:7

67e minuut.
Tuchewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia rent richting de bal. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Yiğitata komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Gallego passt de bal zonder na te denken. Kant speelt de bal door. Llofrin rent richting de bal. Llofrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kant passt de bal zonder na te denken. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Aelbrechts de bal. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Llofrin rent richting de bal. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin schiet op doel. Pérez Burrull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Anchen verovert de bal door een tackle van achteren. Anchen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aelbrechts de bal. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pérez Burrull met een harde bal richting middenveld. Gallego kopt de bal weg. Tuchewicz probeert naar een medespeler te passen. Mikita is nu in balbezit. Mikita draait met de bal, schiet en ... Eula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - La Fusiion 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 69%, La Fusiion 31%.
Greensocks - La Fusiion 1:7