Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer olimpic Podrida F.C.
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.8
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Zibechi onderschept slim de pass. Zibechi geeft een lange en hoge pass. Daar is Coitinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauhia rent richting de bal. Jauhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Krúl rent richting de bal. Altamirano is nu in balbezit. Krúl rent richting de bal. Jauhia rent richting de bal. Jauhia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:1

30e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Coitinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maríusson. Maríusson krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Krúl is nu in balbezit. Krúl passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jauhia rent richting de bal. Jauhia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpic 55%, Podrida F.C. 45%.
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:2

49e minuut.
Zubieta is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zubieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia onderschept slim de pass. Jauhia speelt de bal door. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl schiet op doel. da Costa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Refatti is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Krúl krijgt zijn hoofd ertegen. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:3

55e minuut.
Krúl passt de bal zonder na te denken. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega met een sublieme pass. Borhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt geeft een hoge lob. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubieta kopt de bal weg. Muslera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maríusson. Maríusson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Inworp. Pastor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altamirano met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Costa trapt de bal weg. Borhardt kopt de bal weg. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia draait met de bal, schiet en ... da Costa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pastor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pastor neemt de hoekschop. Daar is Krúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauhia rent richting de bal. Jauhia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:4

66e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Altamirano kopt de bal weg. Daar is Beron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krúl is nu in balbezit. Krúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ortega speelt de bal door. Krúl rent richting de bal. Krúl passt de bal met de wreef. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Borhardt met een sublieme pass. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:5

87e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Zibechi verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een hoge lob. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:6

89e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Jauhia is nu in balbezit. Jauhia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krúl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpic 71%, Podrida F.C. 29%.
Bayer olimpic - Podrida F.C. 0:7