Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisleycap78 club atlético libertad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Polero is nu in balbezit. Ovalhe geeft een hoge lob. Picos kopt de bal weg. Daar is Vallejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brachi rent richting de bal. Picos verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Laborda rent richting de bal. Picos rent richting de bal. Picos geeft een lange en hoge pass. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Machaca met een snelle inworp. Picos is nu in balbezit. Picos speelt de bal door. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisleycap78 46%, club atlético libertad 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sisleycap78 - club atlético libertad 0:0

54e minuut.
Terevinto met een harde bal richting middenveld. Picos kopt de bal weg. Daar is Laborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Laborda geeft de bal voor. Polero rent richting de bal. Polero probeert naar een medespeler te passen. Brachi is nu in balbezit. Brachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisleycap78 - club atlético libertad 0:1

66e minuut.
Alcoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcoba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Meza de bal onder controle te krijgen. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Speranza onderschept slim de pass. Speranza probeert naar een medespeler te passen. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcoba is nu in balbezit. Alcoba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisleycap78 34%, club atlético libertad 66%.
Sisleycap78 - club atlético libertad 0:1