Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podrida F.C. La Fusiion
433 Tactiek 433
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Merouço geeft de bal voor. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia passt de bal met de wreef. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin haalt uit met een fantastische trap. Fávaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - La Fusiion 0:1

6e minuut.
Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin probeert naar een medespeler te passen. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Llofrin rent richting de bal. Llofrin geeft de bal voor. Brailowski rent richting de bal. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap. Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Fávaro met een harde bal richting middenveld. Jauhia heeft problemen om de bal te vangen. Roselló speelt de bal door. Brailowski rent richting de bal. Brailowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Devia kopt de bal weg. Daar is Llofrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin geeft een lange en hoge pass. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Jauhia is nu in balbezit. Morandi verovert de bal door een tackle van achteren. Morandi met een sublieme pass. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - La Fusiion 0:2

38e minuut.
Roselló met een sublieme pass. Llofrin heeft problemen om de bal te vangen. Llofrin passt de bal in één keer door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Merouço met een sublieme pass. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Carranza passt de bal zonder na te denken. Brailowski rent richting de bal. Brailowski speelt de bal door. Fávaro bokst de bal weg. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - La Fusiion 0:3

45e minuut.
Roselló rent richting de bal. Roselló passt de bal in één keer door. Konieczny is nu in balbezit. Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Devia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 78%, La Fusiion 22%.
Podrida F.C. - La Fusiion 0:3

46e minuut.
Brailowski geeft de bal voor. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal in één keer door. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kant verovert de bal door een tackle van achteren. Kant probeert naar een medespeler te passen. Carranza met een sublieme pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brailowski passt de bal zonder na te denken. Devia rent richting de bal. Raffo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raffo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Konieczny geeft de bal voor. Roselló kopt de bal weg. Illescas heeft problemen om de bal te vangen. Llofrin geeft de bal voor. Devia springt en kopt de bal. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Roselló speelt de bal door. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morandi probeert naar een medespeler te passen. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin geeft een hoge lob. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - La Fusiion 0:4

65e minuut.
Morandi onderschept slim de pass. Morandi probeert naar een medespeler te passen. Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft een lange en hoge pass. Devia krijgt zijn hoofd ertegen. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Konieczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane met de inworp. Klungelig pakt Llofrin de bal. Llofrin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Carranza met de inworp. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski geeft de bal voor. Devia maakt een snoekduik en kopt de bal. Konieczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fávaro bokst de bal weg.

80e minuut.
Raffo rent richting de bal. Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Devia passt de bal in één keer door. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carranza probeert naar een medespeler te passen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia passt de bal in één keer door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kant passt de bal zonder na te denken. Brailowski rent richting de bal. Fromm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brailowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Devia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - La Fusiion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 78%, La Fusiion 22%.
Podrida F.C. - La Fusiion 0:5