Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club atlético libertad Manya uy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ribas rent richting de bal. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal met de wreef. Iturralde rent richting de bal. Iturralde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde rent richting de bal. Laborda onderschept slim de pass. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético libertad - Manya uy 0:1

12e minuut.
Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda geeft de bal voor. Klungelig pakt Daners de bal. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brachi geeft de bal voor. Hernández is nu in balbezit. Hernández met een sublieme pass. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Talavera rent richting de bal. Mina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mina krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mina kan de bal niet met de borst controleren. Talavera maakt een afschuwelijke overtreding. Mina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laborda met een snel genomen vrije trap. Brachi rent richting de bal. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Carral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club atlético libertad - Manya uy 1:1

40e minuut.
Inworp. Virgili met een snelle inworp. Mina is nu in balbezit. Mina schiet op doel. Polero kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo passt de bal met de wreef. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Meza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético libertad 54%, Manya uy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club atlético libertad - Manya uy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético libertad 52%, Manya uy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club atlético libertad - Manya uy 1:1