Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danu f.c Boros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seijas maakt een afschuwelijke overtreding. Seijas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Seijas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espárrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Espárrago met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Boros 0:1

9e minuut.
Laborde geeft een lange en hoge pass. Matero kopt de bal weg. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Abascal rent richting de bal. Abascal probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danu f.c - Boros 1:1

43e minuut.
Tarki met een snelle inworp. Klungelig pakt Babastro de bal. Babastro geeft een lange en hoge pass. Seijas rent richting de bal. Seijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danu f.c - Boros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 58%, Boros 42%.
Danu f.c - Boros 1:2

48e minuut.
Tarki speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genta met een snelle inworp. Abascal rent richting de bal. Abascal geeft een lange en hoge pass. Pinto rent richting de bal. Paal! Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danu f.c - Boros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danu f.c 50%, Boros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danu f.c - Boros 2:2